Προφίλ

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

Η εταιρεία Ροζαλίνα ξεκίνησε να λειτουργεί το 1985 ως βιοτεχνία με την κατασκευή και εμπορία χειροποίητων πάνινων κατασκευών και ειδών δώρων στο χονδρικό εμπόριο.

Το 1990 εντάξαμε τις κατασκευές μας στο μαγικό χώρο του γάμου και της βάπτισης, ενώ από το 2005 ξεκινήσαμε συνεργασία και κατασκευάζαμε λαμπάδες, λαδόπανα και κουτιά βάπτισης  για την εταιρεία Guy Laroche , τα συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και τα καταστήματα Grant.

Σήμερα στο κατάστημά μας  θα βρείτε τα πάντα γύρω από την βάπτιση και τον γάμο για να κάνετε τις ιδιαίτερες αυτές ημέρες της ζωής σας ακόμα πιο όμορφες και ξεχωριστές.  Δημιουργούμε για εσάς είδη μοναδικής αισθητικής, με προσοχή στην λεπτομέρεια, που θα πλαισιώσουν ιδανικά τις ξεχωριστές περιστάσεις σας, συνδυάζοντας την ποιότητα και την αισθητική με τις καταπληκτικές τιμές.

Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο και η αγάπη για τη δουλειά μας, μας δίνουν την δυνατότητα να σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές προτάσεις με βάση τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Συνεργαζόμαστε  με ορισμένα από τα κορυφαία brands του χώρου ενδεικτικά, ορισμένοι από τους συνεργάτες μας είναι οι εταιρείες: Bambolino, Guy Laroche, Marasil, Kitten, Pierre Cardin, Jean Bourget, Catimini, Brums, Mi Chiamo, Makis Tselios, Baby Walker, il Padrino, Ever Kid, Pretty Baby, Little Kiss, Lina Baby, Mastoras, Biniatian, Tsantakides, κ.ά.

Tα είδη μας διατίθενται σε λιανική και χονδρική πώληση, ενώ υπάρχει η δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.

 Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τον θεματικό στολισμό εκδηλώσεων, για να δώσετε σε κάθε περίσταση το ύφος και τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καλή περιήγηση!