Προφίλ

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

Η εταιρεία Ροζαλίνα ξεκίνησε να λειτουργεί το 1985 ως βιοτεχνία με την κατασκευή και εμπορία χειροποίητων πάνινων κατασκευών και ειδών δώρων στο χονδρικό εμπόριο.

Το 1990 εντάξαμε τις κατασκευές μας στο μαγικό χώρο του γάμου και της βάπτισης, ενώ από το 2005 ξεκινήσαμε συνεργασία με την εταιρεία Guy Laroche, για την οποία είμαστε κατασκευαστές σε λαμπάδες, λαδόπανα και κουτιά βάπτισης για όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα στην Ελλάδα και τα καταστήματα Grant.

Σήμερα στο κατάστημά μας  θα βρείτε τα πάντα γύρω από την βάπτιση και τον γάμο για να κάνετε τις ιδιαίτερες αυτές ημέρες της ζωής σας ακόμα πιο όμορφες και ξεχωριστές.  Δημιουργούμε για εσάς είδη μοναδικής αισθητικής, με προσοχή στην λεπτομέρεια, που θα πλαισιώσουν ιδανικά τις ξεχωριστές περιστάσεις σας, συνδυάζοντας την ποιότητα και την αισθητική με τις καταπληκτικές τιμές.

Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο και η αγάπη για τη δουλειά μας, μας δίνουν την δυνατότητα να σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές προτάσεις με βάση τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες στις καλύτερες τιμές, ενώ συνεργαζόμαστε με τα κορυφαία brands του χώρου.

Tα είδη μας διατίθενται σε λιανική πώληση, ενώ υπάρχει η δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.

 Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τον θεματικό στολισμό εκδηλώσεων, για να δώσετε σε κάθε περίσταση το ύφος και τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί αξέχαστες στιγμές!!

Καλή περιήγηση!